Selasa, 12 November 2013

AF Azhael Tersingkir di Konsert Ke-9


SURPRISE| haha nampak tak permainan AF2013 hehe.. Macamana top student leh dapat undi terendah walaupun minggu nie banyak yang cakap Azhael menghancurkan lagu Anuar Zain "Lelaki Ini". 
Serius KH mula2 tak kenal sapa si Azhar nie ruper2 nyer dia penanh buat show time anugerah apa ntah live kat tv nyanyi lagu Anuar Zain gak rasa sedetik lebih time tu memang hancus gak la lagu tue sedih dengar. So masuk AF nie nampak la improvement ngan partner dia.


Lagu Anuar Zain - Lelaki Ini dan Kembali Terjalin- Slam. So undian terendah dari top 2 terus AZHAEL kuar AF2013 and KH tak terkejut langsung si Nabila still ada dalam AF2013 sebab bukan salah dia pun ini semua kerja pihat pengurusan AF2013 korang yang undi tue tak payah la sms afundi buang kredit jer hehe..

Tapi bertuah gak la diorang nie sebab belum final dah dapat lagu single siap rakam videoklip lagi kan. At least kuar pun tak ada la sedih sangat sebab dah ada lagu sendiri. 

5 ulasan:

Shark Kay berkata...

hehehe,,
entry yg sama pulak..
mmg mainan astro jer nie :)

Kucing Hitam berkata...

tu ar pasal buang duit ja afundi

Mawardi Yunus berkata...

taktik lama astro.. hope malaysian x tertipu lagi

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

mainan astro je...

Yumida Huda berkata...

yumida ske tengok n follow perkembangan diorg
1 sen x pernah undi..haha
biar berjimat, menabung kan lbh baik
pastinya pengundi di kalangan remaja, al maklum la, jiwa muda..hikhik