Khamis, 14 November 2013

AFUNDI Masuk AF2013 Gimik Semata-matakah


SURPRISE? I guess not rite.. As predicted by most people sure la si AZHAEL yang dapat undi AFUNDI masuk paling tinggi. Semua pecaturan pihak AF2013 nampak tak permainan untuk sedut kredit korang kat situ hehe..

KucingHitam tak pernah AFUNDI buang kredit kot bukan ada effect pun klo korang buang duit beribu2 pun still result dah diplan.. Apapun bagi awek-awek yang dok bising Azhael terkuar tue sure dah tenang dan aman sebab diorang dah masuk af balik kan terus ke FINAL minggu nie.

So slogan AF 2013 bagi KH memang tak kesampaian pun harap ja slogan power tapi bahang AF sejuk memang tak sepanas AF 2.




Tiada ulasan: