Khamis, 21 November 2013

Bintang Running Man Kim Jong Kook Meninggal Dunia


SPARTA| Begitulah laungan setiap kali kelibat Kim Jong Kook terlihat di skrin TV ketika memburu mangsanya. Diberi gelaran Harimau kerana ketangkasan dan kekuatan beliau Kim Jong Kook juga kelihatan mesra dikalangan anggota Running Man yang dah hampir 3 tahun bersiaran dan menjadi kegilaan seluruh dunia dengan teletah mereka yang bersahaja.

Bagaimana pun KucingHitam terkejut sebab tetiba tadi ada kawan whatsapp KH bagi tau Kim Jong Kook dah meninggal dunia akibat kemalangan jalanraya. Dengan was-was KH pun google la tengok sahih ker tak walaupun member tadi cakap dia tengok kat astro korea channel kan. 

Apa yang pasti banyak tweet yang mengatakan Kim Jong Kook dah meninggal dunia. Selain tu tak da sumber yang pasti mengenai berita kematian SPARTA nie.


5 ulasan:

Jia Rizaira berkata...

uish biar btol...nnt tak best la RM nnt

Kucing Hitam berkata...

xtau la masih dalam siasatan nieh huhu

Tanpa Nama berkata...

Mcm x caye jer

Tanpa Nama berkata...

tu lah pasal nnt RM sape yg nak gantikan Harimau RM ?

aryun berkata...

Abis to ap hasil siasatan