Ahad, 24 November 2013

Ikan Bakar di Gold Coast Penang

Hi peeps...semalam KucingHitam denhan kawan gi makan ikan bakar kat Gold Coast kat area Queensbay Mall tue... bagi yang tak tau dia kat round about kecik kat Gold Coast.. korang leh nampak kedai ikan bakar Hammerbay kat depan tapi Kucinghitam prefer kedai yg kat belakang hammerbay tu...

Nak tau kenapa sebab dia murah n sedap berbanding kedai lain kat situ. Tapi kena tunggu sikit la sebab situ ramai orang biasa la menda murah dan sedap kan..

So semalam kitorang ambik ketam 2ekor buat masak pedas, ikan siakap fresh buat bakaq, kerang bakar nasi 3pinggan air plak jus tembikai n oren semua tue baru RM47. So berbaloi tak...klo sapa yang planing nak datang penang leh la try...