Isnin, 18 November 2013

Petua Merawat Resdung


KucingHitam rasa banyak yang tension sebab resdung kan. Mana tak pepagi bangun tido dah bersin hidung berair  paling tension skali klo muka mula gatal rasa nk ja ambik berus belangga tue garu muka :).

Kali ni KucingHitam nk share petua merawat resdung dengan barang simple jer. Bahan2 dia 8biji limau nipis daun pandan 10 helai (hiris halus2). Then korang perah air limau nipis dlm hirisan daun pandan tadi. Gaulkan bila dh rasa sebati leh la start tempek kat muka korang tu.. tahan la sikit sebab mmg akan rasa pedih n gatal hihi..

Kalo sesuai orang cakap 5minitulat resdung dh start kuar paling banyak kat area kening. Buat seminggu 3kali dan elok buat antara jam 10pagi - 3ptg sebab tu waktu resdung paling aktif.

Kucinghitam pun baru ja pi buang resdung tapi kat kedai ja la sebab malas nak buat sendiri kan. Akak tu guna kain lilin memang pedih kat area mata ni sebab tu orang cakap resdung paling byk kat kening kot..lepas tu buat facial sekali ala murah je RM16 tapi puas hati..

1 ulasan:

Ubat Resdung berkata...

Kalau sesiapa ada Resdung ,boleh cuba ubat resdung bella formula. Kesan pengurangan seawal 3 hingga 7 hari. Klik nama saya "Ubat Resdung" (tulisan warna biru) atau boleh layari http://www.ubat-resdung.com