Rabu, 13 November 2013

#VMY2014 KucingHitam ke Cameron Highlands

Last week KucingHitam sempat luang masa cuti2 Malaysia. Sempena tahun melawat Malaysia 2014 kat #vmy2014. Seperti yg korang tau cameron highlands baru ja kena musibah banjir kt Sungai Bertam. Tapi time KH pi dah ok dah dh mcm biasa dah aktiviti atas tue.

So start bertolak dari Penang dlm pukul 8pagi berenti breakfast kat Bukit Merah dlm pukul 930 pagi..sampai kt Cameron Highlands dlm pukul 12. So KH cari hotel area Brinchang ja sebab situ meriah sikit dari Tanah Rata hihi...

Ok la rate bilik untuk 2 masterbed RM158 kira boleh la sebab hari sabtu kan memandangkan hari jumaat,sabtu dan ahad org cuti so harga pun up skit..
So kitorang berpicnic dalam bilik hotel tue jer sebab mama dh masak nasi dari umah lauk ayam rendang, daging sambal ngan gulai ikan kering yummmm dap korang sejuk tu makan mcm tue...

Nanti KH sambung lagi rombongan ke Cameron Highlands hihi..

3 ulasan:

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Selamat bercuti...

Montana berkata...

selamat berjalan2

Kucing Hitam berkata...

thanks tp dah pi pun hehe