Khamis, 12 Disember 2013

Bila Campak Menyerang

Dah lama xupdate blog kan klo xsure ada jer bahan nk diuploadkn di kucinghitam.net net. Nak buat macamana kli ni rezeki kucinhitam terkena demam campak demam yang paling gerun dan mengeyam sebab tahap kegatalan yang agak dasat. Dah hampir 5hari KH kna demam campak ni klo ikutkn ciri2 yang KH kna ni yg paling dasat campak pelengung ker yang bernanah huhu.. nasib la ada kawan2 yg tlg poskan brg order n yang belikan air kelapa muda pastu siap cri daun semambu..

Lepas ni KH akan post tentang demam campak dan rawatan dia..
Dah tua2 baru nk merasa campak klo kecik2 antibodi kuat ler huhu.

1 ulasan:

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum...KH,

Dulu mselim3 pun pernah kena masa form 6.. campak air atau chicken pop nie disertai dengan demam serta gatal2.. pehh seksa kalau kena..
Janji kena sabar.. dan pastikan jangan kopek bekas2 campak yang belum kering, nanti akan menimbulkan kesan yang kekal..

mselim3