Selasa, 31 Disember 2013

Selamat Tinggal 2013 Selamat Datang 2014


AloComey banner google nie kan paling best si 4 tue dok ushar ja no 3 ja lepas nie dia plak ganti. Banyak kenangan manis dan pahit sepanjang tahun 2013 nie paling best bila adik KH melangsungkan pernikahan dia pada bulan april 2013 yang lepas. Sekarang pun dia tengah tunggu hari ja untuk bersalin anak sulung. Nama bayi tu pun dah siap pilih dah lepas nie KH jadi Pak Long ler haha..

Sepanjang 2013 ni juga KH kenal banyak rakan blogger sebab baru nak aktif balik berblog kan banyak la nak sebut kat sini xtersebut kot hehe tapi paling rapat and pernah berjumpa ada la sorang Zax Sahaje. KH harap 2014 nie dapat kenal lebih ramai lagi warga blogger yang ada kat Malaysia.

Selamat menyambut tahun baru 2014 ok azam baru dah ada belum


3 ulasan:

Ainim Suju berkata...

Salam perkenalan. Saya dah follow blog ni ya.

Selamat tahun baru

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum,,,KH,

viisit sini tengok azam kucing hitam...

mselim3

Kucing Hitam berkata...

waalaikumuslam