Ahad, 26 Januari 2014

Ambik Angin Pulau Mahsuri

Hari nie dengan secara gamble nyer KH plan nak pi jalan2 makan angin ke Pulau Langkawi, Pulau Lagenda ynag femes dengan lagenda Mahsuri. Dengan xplan apa2 bangun pagi packing ala kadar ja terus kuar umah, ko berani macam tue adoi gila  tak gila KH dh dalam feri nak pi Langkawi 3hari 2malam. So i heading to chocolate haven guys wah nak borong n borong coklat banyak2. Nanti KH update lg k..


3 ulasan:

Nao Mei berkata...

wow best...cik akak memang lama dah teringin nak gi sana.....
cakap kat cik abang akak tu...katanya insyaAllah ada rezeki pergi situ....

encikarman berkata...

pergh.. besr bro jalan2 nih

Khir Khalid berkata...

Wahh bestnya KH.. selamat berhibur & semoga sentiasa ceria.. :) :)