Isnin, 13 Januari 2014

Giveaway Birthday Azhafizah


Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange

5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut

Nama : Samsuri Mohamad
URL Blog : www.kucinghitam.net
URL entry giveaway :
email : longcham88@gmail.com
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

Jom la pakat join reramai..Kepada akak Azhafizah bila nak buat kenduri nie hahaha...

14 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Good luck.. :)

Kucing Hitam berkata...

tq abg khir

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum.Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

Yumida Huda berkata...

all d bez kucing hitam
tgh hot ga ni..ramai yg join
moga ade rezeki nnti

Aku Penghibur berkata...

selamat bersegmen .. all the best

Nao Mei berkata...

semoga berjaya :)

Iyqa Gani berkata...

salam..

dr segmen yg sama.. gudluck!

iyqa92.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

^_^

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen

Free Just 4 U berkata...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

ummiaisys berkata...

salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

Budu Bilis berkata...

Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Oshin Kecik berkata...

oshin menyinggah kejap....

good luck !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

Salam Yahya berkata...

gud luck....join sama

Noor Najwa berkata...

dri ga yg sama..
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html