Khamis, 23 Januari 2014

I'M BACK!


KH dah ok dari serangan kes cinta huhu.. yang pasti segala nya ada hikmah disebalik kejadian itu. Apapun KH tak simpan dendam ngan dia..still berhubung. Korang yang cakap apa barang jiwang2 kan haha korang tak kena korang tak rasa, as simple as that. Sebab tu banyak suka cakap tapi bila kena terus diam baru la time tue nak paham kan. ALLAH lah kekasih sejati setiap makhluk di alam nie DIA tak pernah meninggalkan kita walaupun kita jauh terpesong selagi pintu taubat masih terbuka. Kalau manusia KH tak berani nak cakap sebab bukan semua setia dan bukan semua curang bergantung pada pegangan masing2. Tapi yang KH tau kalau korang nak pasangan korang setia jujur ngan korang, korang pun kena gak buat benda yang sama jangan harapkan orang setia tapi sendiri playboy/girl nampak orang hensem skit comel skit terus dup dup katanya.. rupa tak kemana makin hari makin dimamah usia tapi hati nie sampai mati kalau kita saling sayang menyayangi. Insya Allah.

P/S: suka lirik lagu meraung new boyz memang kena ngan KH haha..


6 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. kuatkan & tabahkan semangan.. in shaa Allah.. KH terus berjaya.. aamiin..
Welkem back.. :D

Nilam syapina berkata...

BETOL TU AWAK .. kita terus beibadah kerana ALLAH . sekiranya semua yang kita lkukan hnya kerana insyaALLAH rezki bertambah

Yumida Huda berkata...

pasti ada hikmahnya
sabar k kucing itam
yumida doakan yg terbaik buat k...moga dimurahkan rezeki
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

Engku Muzahadin berkata...

Lagu meraung tu mmg leleh habis.Apapun, bunga bkn sekuntum KH ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

alhamdulillah KH telah kembali.. akak pula suka lagu kehilangan (firman) kalau ingat kisah lama.. hehe.. apa-apa pun hidup mesti diteruskan..

Kucing Hitam berkata...

tahnks pada semua.. alhamdulillah boleh la bt masa skrg..