Selasa, 14 Januari 2014

Kena Tembak Akibat Main Handphone


Nak cakap apa yer padan muka ka kesian? sepasang kekasih ditembak mati sebab main handphone time tengok wayang Lone Survival kat Amerika. Memang la tak patut diorang nie dah masuk pangung tue off la hp tue kan buta2 mati katak kena tembak dengan seorang pesara polis umur 71 tahun. KH pun memang selalu jumpa makhluk2 yang tak reti nak hormat orang lain suka2 dia ja nak jawab call pastu suara kuat gila nak tengok wayang pun xleh. Lagi satu yang jenis suka angkat kaki letak atas seat orang nie lagi tension dah la letak kaki past dok tolak2 dari belakang korang rasa nak tau bangun terajang kan..
kalau pakcik nie kat Malaysia sure ramai yang kena tembak.

6 ulasan:

Yumida Huda berkata...

pernah part yg org kasi tendang2 kerusi tu..bukan kat pawagam tp kat seat kapal terbang. time tu nak bertolak dari kota kinabalu ke kuching. geram nengok org china tu..kurang hajo sungguh..cam nak bagi lempang seribu kat pipi dia..see ganaz x? hahaha

Fizi Zaidi berkata...

bkn phon je x reti nk silent..mulot pun ada xreti nk silent..ada yng bawak anak..pastu anak dia nangis dlm panggung...x bleh blah lansung..hahah

Kucing Hitam berkata...

xpa akak yumidakalau rasa xcukup KH leh tlg ..Fizi biasa la tu dah bawa anakxreti nak jaga perangai kaum tue la...dia org syiok2 makan popcorn

Khir Khalid berkata...

Pehh.. jawab.. tak cakap bnyak, tembak terus.. :D

Zamani Abe berkata...

gilerr ahh...

Kucing Hitam berkata...

kan sama2 gila hahaa