Sabtu, 4 Januari 2014

Kepala Tersepit Di Kerusi


Pelik2 jer budak mungkin sebab malu atau takut sebab 1st time pi sekolah sampai celah kerusi pun nak masuk menyorok last2 tersepit. Mau tak mau nanges la sebab dah tak leh nak tarik kepala tu keluar kan. Biasa la budak2 kalau dah dia rasa tak selamat memang akan buat benda2 yang pelik sikit tapi KH rasa time KH start sekolah dulu tak la plak budak tersepit kepala celah kerusi tapi kalau yang terberak dalam suar tu ada la sebab dia takut nak bagi tau cikgu kot nak pi toilet hehe..

4 ulasan:

Hanafi Abdullah berkata...

kasihan juga kat budak tu!

Entri Terkini : Hosting Tempatan Rajawali Masih Terbaik

Jee Fairuz Joe berkata...

Peliknya... Macam mana masuk boleh, keluar tak boleh? Takpe... Bila adik tu dah besar nanti mesti dia rasa kelakar bila kenangkan balik...

Aniq Bukhary berkata...

Hahaha.. standard la tu. Time saya sekolah dulu ada yg masukkan kepala dalam laci meja plak.. kan meja zaman dulu ada laci.. hehe

Denaihati berkata...

pengajaran untuk anak ni dan perekabentuk kerusi juga, rekabentuk kerusi akan datang kena ubah sikit bahagian belakang kot.