Ahad, 12 Januari 2014

Memori Sepanjang 2013



Tadi check email KH ada email dari instagram diorang buat klip pendek pasal pic KH yang KH upload kat IG. Kalau tengok paling tinggi likes pun baru 30 lebih ja sebab kita bukan artis haha saja suka2 share pic ngan orang yang nak kenal kan. kalau nak add IG KH add la leh buat kawan2. Orang cakap berkawan biar ramai musuh jangan dicari kan.



6 ulasan:

Ainim Suju berkata...

Saya pun dapat KH tapi tak upload dalam instagram..hehe

Fizi Zaidi berkata...

x aktif insta..huhu

Nao Mei berkata...

cik akak akaun memang tak de lagi...hihi...:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

wah.. rajin share gambar.. akak takde insta pun.. hehe..

Azhafizah Md Nor berkata...

insta ON bila ada gambar je..kalau x sunyi je tak jengah..huhu

Khir Khalid berkata...

Semoga terus berjaya.. :)