Ahad, 12 Januari 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

17 ulasan:

Ainim Suju berkata...

Singgah blog walking disini
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Akif Imtiyaz berkata...

Selamat Bersegmen ....
Good Luck

Budu Bilis berkata...

gd luck beb :D

Nao Mei berkata...

singgah mencari kawan :)

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen.. sy join juga.. all the best.. :)

Budu Bilis berkata...

Singgah dari segmen yang sama :D Happy BW

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syuhada Baharudin berkata...

datang singgah dari segmen yang sama.. :)

Fizi Zaidi berkata...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

Pwincess Saraa berkata...

Dari segmen yang sama.

Nur Shafiq berkata...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Sally Samsaiman berkata...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
Selamat berkenalan! ^_^
Sally Samsaiman

Hana Jalil berkata...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

sha dhira berkata...

Salam. Shad datang sini dari segmen sama..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Yatiey berkata...

Selamat bersegmen! ^_^
Singgah dari segmen yang sama ;D

HAJAR berkata...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nayfatimah rasyid berkata...

dari sgmen yang sama ;)
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html