Isnin, 20 Januari 2014

Tension Tension


ASSALAM| Maaf KH dah 2 hari tak update blog akibat putus cinta :'( memang sangat sakit bila orang yang kita sayang dengan senang mengukap kata putus kan... walaupun situasi dan jarak menjadikan masalah yang sangat besar dalam setiap perhubungan. Ntah la KH nie mental ka apa bila cakap nak terima dia balik asalkan dia sanggup terima KH balik walaupun KH tau dalam hati dia memang dah bertahta seorang lelaki yang berjaya menawan hati dia. KH terstalk IG dia tadi its really hurt kenapa dgn si dia yang baru boleh ja dia bergambar berdua sedangkan kau pernah mengatakan sayang dan cinta tapi diriku kau sembunyikan dari pengetahuan orang. 

Adoi kenapa la gatal pi buka IG dia huhu..tension2..
semalam KH rasa dia mungkin rasa marah dan bengang ngan KH sebab asyik bangkitkan kenangan2 indah yang pernah kami lalui bersama. For I easier to breakoff if i am madly angry with but i wasnt i really hard n hurt more because I DO LOVE U FULLY..

10 ulasan:

Fizi Zaidi berkata...

sabar ye bro..pasti ada penyelesaiannya..

Khir Khalid berkata...

Sabarlah KH.. putus cinta ni mmg berat.. huh mmg berat.. tp apa yg dpt dilakukan.. usah mengenang perkara lalu. Sentiasalah bersangka baik kepada Allah dgn terus berdoa. In shaa Allah, didtgkan dgn yg lebih baik lagi nanti.. aamiin..

Aniq Bukhary berkata...

laa.. cool bro. Semua tu ada hikmahnya... brotherhood. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

harap KH terus bersabar dan tabah hadapi kenyataan ini.. umur KH masih muda.. tentu Allah tahu si dia bukan yang terbaik untuk KH.. akak dulu pun banyak kali mengecewakan dan dikecewakan..

Apan. berkata...

move on KH !

Tanpa Nama berkata...

Congratulations are in order! Here is the reward promo code: KGZQE2.
You'll want this in the future. It happens to be for a exclusive opt-in
promotion to receive a little something as a gift.
We'll use our services to visit blogs and forums all over the internet to
locate our champ in 30 days time!

Look into my site: Does Ejaculation Trainer Really Work

Nao Mei berkata...

dalam hidup ini mmg kita sentiasa diuji KH...bersabarlah...hilang cinta kekasih jangan buat kita lupa cinta kepada ilahi...cik akak tahu berat bila org yang kita sayang pergi sebab ada orang lain...percayalah masih ada yang lebih baik untuk KH....bertabah dan bersabarlah....Anggap apa yang berlaku itu satu ujian untuk KH lebih mengingati DIA...

encikarman berkata...

bro ni ensem jugak napa boleh ada org pintas nih?

Kucing Hitam berkata...

encik arman sebab tak esem la dia lari dah xtau nak bt macamana lg nak dia rasa dihargai

kakiblog berkata...

kesabaran adalah penting dalam menghadapi ujian hidup ini..