Rabu, 19 Februari 2014

Roti Canai Transfer Road


Hari nie bangun pepagi tapi tak da la buta sangat.. kalau pagi kena la breakfast dulu kan. Tapi KH sure ramai yang tak makan pagi sebab tak biasa..KH dulu pun tak reti nak makan sarapan nie, ye la bangun perut pun xselesa lagi kan selalu makan tengahari terus. So pagi nie KH pi sarapan kat Warung Roti Canai Transfer Road, Penang. Seingat KH la yang punya roti n kuah dia lagi sedap kalau nak dicakap la, kali ni KH makan pun xhabis sebab roti dia xlembut and rangup. KH lebih suka roti canai yang lembut dan gebu. Kuah dia pun dah tak sesedap dulu. Tapi bagi yang tak pernah cuba boleh ja try, lain orang lain rasa kan.

5 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Wahh best.. aku baru nak sarap ni KH.. :D :D

Kucing Hitam berkata...

Sarapan jgn tak sarapan abg khir :)

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum..KH,

wahh selamat bersarapan.. makan jgn lupa kat mselim3 k...

mselim3

Hazmin Hamudin berkata...

Baca blog orang lain cakap sedap. Tapi dari entri ni cakap dah tak sedap pulak. Hehe

Tanpa Nama berkata...

dqqubzh tiffany outlet hmcpsze oakley outlet ggszfyu toms shoes outlet eluivbn toms shoes outlet bpninxz toms outlet fwcmnao