Rabu, 5 Mac 2014

Aku Blogger Baru 2014

Dah lama rasanya KH xjoin mana2 segmen anjuran rakan rakan blogger seMalaysia kita. Hari nie ternampak abg long kita, Hasrul Hassan buat satu segmen ohsem buat blogger yang baru nak menampak kat dunia maya ni macam KH. KH rasa blog kucinghitam.net pun masih mentah dan banyak yang perlu dinaik taraf so KH nak ambik peluang yang Abg Hasrul kita bagi ni supaya lebih banyak exposure diberikan..Amin


LATAR BELAKANG BLOG KUCINGHITAM.NET

Blog nie bru di rebranding pada bulan julai 2013 selepas agak lama terbengkalai sempena tue KH menggunakan domain www.kucinghitam.net. Alhamdulillah selepas rebranding blog kucinghitam leh menarik nafas lega. Walau bagaimanapun KH masih terasa seperti bayi dalam dunia blog nie, masih banyak aspek yang perlu diperlajari.

Kenapa korang perlu baca blog KH
  • Blog KH dipenuhi tips dan petua mengenai pelbagai subjek dari kesihatan sehinggalah ke gadget
  • KH ingin berkongsi pengalaman yang ditempuhi dalam kehidupan seharian
  • Saja2 jer :) kan seronok kalau saling menyokong antara satu sama lain kan 
Bagi KH xterikat ngan mana2 niche mungkin lebih senang. Tapi ramai yang dah lama dalam dunia blog ni sure lebih suka ada niche sebab kelebihan lebih byk utk blog yang ada niche atau genre berbanding blog yang caca merba seperti KH kan hehe..   KH rasa xterikat untuk menulis entri sebab xda niche so apa yang terlintas di otak ni yang menarik terus ja buka google chrome klik blogger dashboard keyin ja senang kan.

So segmen ni akan berakhir pada 5 Mac 2014 pada 8 malam so bagi yang belum join klik banner di atas.





5 ulasan:

Zamani Abe berkata...

zam tak dpt join sb blogger lama.. appn slmt bersegmen :))

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen KH.. saya pun blogger baru tp tak kesempatan pulak nk joinlah.. All the best ye.. :)

permatabiru berkata...

salam kenal...follow here

Mas Zull berkata...

assalamualaikum KH...selamat bersegmen ...;)

Ayie Atiqah berkata...

blogwalking sini,done follow =)
blogger baru..ayielifememory.blogspot.com