Selasa, 11 Mac 2014

Interview Pegawai Imigresen Gred KP17

Alhamdulillah pagi tadi dapat sms dari SPA. KH dapat panggilan untuk menghadiri pemeriksaan kesihatan & temuduga bagi jawatan Pegawai Imigresen Gred KP17. Memang susah kalau temuduga SPA nie setakat nie KH dah banyak kali temuduga tapi masih belum ada rezeki ngan SPA. Harap2 kali nie dapat lah sekurang-kurangnya masa depan terjamin sikit bila kerja kerajaan nie kan. 

KH nak minta tolong kepada abang2 atau kakak2 yang bekerja sebagai pegawai imigresen leh tak tolong bagi tips untuk temuduga nie atau sapa2 yang ada pengalaman dalam bidang nie.. KH pun xpernah lagi hadiri temuduga yang kena buat pemeriksaan kesihatan nie..tolong

12 ulasan:

Elih J. berkata...

Tahniah, KP17 ni sy tak pernah dpt interview so tk dpt nk kongsi apa2..hehe..gud luck k..

Khir Khalid berkata...

Semoga dipermudahkan segalanya ye KH.. all the best..

Zamani Abe berkata...

alhamdulillah :D rezeki.. all the best ;)

Amyra Husna berkata...

Tahniah :)
KH dapat temuduga dekat mana ye? sy dapat juga.

Kucing Hitam berkata...

amyra KH interview kat penang ja

Lyna Nm berkata...

Sy da lepas td. Alhamdulillah

Tanpa Nama berkata...

Brapa h/b intrview...?

Kucing Hitam berkata...

Esok 25.3 huhu semoga dipermudahkan

Tanpa Nama berkata...

boleh share x mcm mana interview Lyna & Kucing hitam??time kaseh

Lyna Nm berkata...

Sory lmbat reply.
Ujian fizikal dia cek mcm yg tertera dlm surat. Interview plk dia ty skit pasal imigresen n selebihnya pasal diri kita. Kekuatan kita dan sy dia bg situasi n tanya cara nak setel.

anak jangar josy berkata...

Macam mana result? Saya calon simpanan you?

shah strife berkata...

saya calon simpanan jugak.. berape rmai ye calon simpanan?