Sabtu, 31 Mei 2014

Jana Pendapat Dengan WOW Mobile



WOW Mobile ni nombor baru, berasaskan talian internet, dikenali sbg VOIP (Voice Over Internet Protocol). kat Malaysia ni VOIP masih baru, tapi di negara2 maju VOIP sudah bertapak lebih dari 10 tahun.

Fungsi WOW Mobile sama macam FB, Skype, LINE, WeChat dsb, cuma yg ini boleh buat call ke hp, laptop, ipad, dan semua gajet telekomunikasi yg kita ada. Nombor yg digunakan bermula dari 015-4871XXXX .

Caj pangilan wow ke wow adalah PERCUMA walau di mana pun kita buat panggilan termasuk lah jika berada di luar negara, boleh juga gunakan nombor yg sama. Asasnya mudah, di mana sahaja ada internet, di situlah ada wow mobile. tiada sempadan negara.

manakala bg caj wow ke nombor maxis,celcom dan digi adalah 12sen seminit. sekiranya tiada internet, jangan susah hati, anda boleh juga buat panggilan melalui call back system, call dulu ke server (nombor akan diberikan) dan server akan menghubungkan nombor wow ke nombor yg hendak dihubungi. caj nya adalah 24sen seminit.

bagi panggilan WOW ke nombor antarabangsa pula kadar IDD nya lebih murah. Anda boleh memeriksa kadar panggilan di hp anda sblm membuat panggilan. Apps WOW Mobile amat mesra pengguna.

untuk menggunakan wow mobile, tidak perlu tukar nombor lama. bg smartphone, hanya perlu download apps WOW Mobile dr Play Store manakala utk bukan smartphone (hp jenis 2G mcm nokia 3310 dsb.), akan diberi sekeping sim layer utk dilekatkan dgn simkad asal supaya wow mobile dpt berfungsi dlm phone 2G.

keistimewaan wow mobile yg paling utama ialah, ia memberi peluang menjana pendapatan! ini satu2nya MLM yg berbentuk produk telekomunikasi.


Berminat untuk menjana pendapat secara pasif dengan hanya menggunakan 

telepon bimbit boleh hubungi saya: 

Samsuri - 012 432 4316 

(line, whatsapp, wechat dan sms)

14 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Menarik.. all the best KH.. :)

Denaihati berkata...

menarik juga hp lama pun boleh guna sistem ni.

Sally Samsaiman berkata...

okay...ni sangat menarik...bila call overseas yg best.. :P

kalau nak guna je tanpa niat nk jana pendapatan boleh?? ihiks..

Kucing Hitam berkata...

betul tu yang best nyer dia keperluan so ramai yang guna hp utk call leh jimat bill sambil menjana pendapatan

Zamani Abe berkata...

1st time dpt thu ttg mlm dlm bntuk mcm ni

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

wah.. menarik tu.. boleh menjana pendapatan juga.. :D

Sylarius Yusof berkata...

Boleh tahan jugak dia punya rate. Agak menjimatkan compare telco lain.

Yumida Huda berkata...

menarik business ni kucing hitam..mcm pernah baca..tp lupa..thanks sharing

Ammar berkata...

Macam menarik je Wow ni

Marou Apple Hijau berkata...

macam seronok je bunyi

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum..KH,

info baru buat mselim3 nie.. nice sharing..

mselim3

Nanie berkata...

Wow! menarik jugak!

Nao Mei berkata...

Macam2 kan prabyr sekarang nie

karimunjawaku berkata...

luar biasa info sangat menarik
http:// www.karimunjawaku.com