Khamis, 3 April 2014

Kenal Tak Si Comel Nie



Sapa kenal dengan karakter yang comel nie? KH minat gila dengan dia nie cute kan kalo tengok dalam movie lagi comel dengan teletah dia dia..korang kenal tak nama makluk nie..
Bagi yang Tak pernah tengok nama dia GIZMO dari movie The Gremlins yang popular sekitar 1980an. KH teringin nak cari bluerays movoe nie. Ceta dia best sangat dia ada 2 part. Kalau sapa yang tak pernah tengok sila la search tengok memang best.

7 ulasan:

Fizi Zaidi berkata...

ok, google sekarang..haha

Nao Mei berkata...

Tak kenal lak akak dengan si comel nie hihi

Kucing Hitam berkata...

hihi kak ni lahir bila sure suka main masak2 kan xsuka tgk tv hehehe

Khir Khalid berkata...

Mmg femes movie tu.. waktu tu saya sedang zaman persekolahan.. :D

Kucing Hitam berkata...

kan abg khir kan femes gila hehe

Marou Apple Hijau berkata...

macam peluk saja

Kucing Hitam berkata...

Kan cik marou sila peluk kalau dapat