Ahad, 6 April 2014

Pageviews KucingHitam Terkini


Dah lama KH tak update pasal pageviews blog kucinghitam.net. Agak terkejut gak la sebab time KH kerap dan rajin update blog nie pageview tak ada la sampai 2ribu page views pun sehari, sekarang walaupun jarang update entri kat blog jumlah PV leh lak mencapai 6ribu. Pelik ka.. tapi apa yang leh KH simpulkan banyak trafik blog KH berasal dari USA dan German berbanding Malaysia yang hanya di tempat ketiga PV.

8 ulasan:

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammmalaikum...KH,

wahh.. bagus3 ader peluang gi jauh nie ,, terbaik.

mselim3

Kucing Hitam berkata...

wasalam thanks abg selim

Yumida Huda berkata...

wah pencapaian yg bagus tu kucing itam
keep it up

Tetamu Istimewa berkata...

Tahniah, KH. Lepas ni mesti meningkat lagi.

Marou Apple Hijau berkata...

tahniah.. ramai tu

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. tahniah KH.. semoga terus berjaya.. :)

Ammar berkata...

Wah.. terbaiklah.. tahniah

Aku Penghibur berkata...

wahh banyak tu..tahniah