Isnin, 21 Julai 2014

Interview SPA Pembantu Penguasa Kastam

KH sure korang tgh start bz bt preparation utk Aidilfitri yang bakal menjelang tak lama lagi kan.. penjam celik dah masuk last week untuk berpuasa..penuh tak puasa korang setakat nie, ok la klo tak lepas raya sila bayar yer hehehe... dalam bz nak sambut raya nie tetiba tadi KH dah sms pangilan temuduga SPA bagi jawatan Pembantu Penguasa Kastam gred W17. KH rasa nie masuk kali ke4 utk tahun ni saja KH temuduga untuk SPA harap salah satu dapatlah ... ada tak yang dapat panggilan temuduga nie.. sapa ada pengalaman temuduga jawatan nie leh bagi tips x sebab ni 1st time KH dapat untuk kastam...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saya dapat juga daerah johor bahru,13 ogos 2014 ni,sy baru dpt msj dua kali n email,surat blom dpt,anda daerah mana n da dpt surt ke

Unknown berkata...

Awak temuduga ni ada ujian fizikal tak?