Sabtu, 15 November 2014

Tune Talk Tone Excel Menjana Pendapatan Seumur Hidup


KH sekarang nie baru join tunettalk toneexcel, walaupun menda nie dah lama kat Malaysia tapi baru tergerak nak join sebab lepas banding2 kan plan antara syarikat telco kat Malaysia ni paling banyak la faedah diorang bagi just bonus n masa bercakap percuma ja kan so dari dok topup and xda faedah apa baik KH join ToneExcel nie. Walaupun harga sim dia RM90 berbaloi sebab sekali seumur hidup dan dlam tu dah ada kredit RM30.. KH plk selalu topup RM50/bulan sbb online business kira nak guna data ja so data dia RM42ja utk 1GB. selalu setiap RM50 yg KH topup KH akan dpt cash back kredit RM20 dan duit bonus. Bagi KH la selama menjadi pengguna setia telco merah tu xda plak dia org nak bagi kredit free sampai RM20 kan. so lebih baik jadi pengguna yg bijak dari pengguna setia hehe...berminat just pm KH 0124324316


2 sumber pendapatan untuk anda bila anda sertai sekarang:
  1. Fast Track komisyen - Jika anda sponsor seorang sahaja anda akan mendapat RM20.
    (Di bayar 2 kali sebulan, iaitu pertengahan atau hujung bulan)
  2. Topup komisyen sedalam 3 level. Setiap kali downline anda top anda akan mendapat komisyen. (Di bayar 1 kali sebulan, iaitu pada 21hb, setiap bulan)

Siapa yang layak sertai program ini.
  1. Anda sudah bekerja atau tidak lagi bekerja.
  2. Anda mencari kerja kosong.
  3. Anda mencari kerja sambilan atau part-time sambil kekal kerja sedia ada.
  4. Anda mencari kerja sambilan di rumah atau dari rumah.
  5. Anda mencari kerja online atau boleh buat secara online.
  6. Anda ingin bisnes sambilan sebagai tambahan bisnes sedia ada.
  7. Anda perlukan program dan syarikat yang boleh dipercayai. 
  8. Anda sudah guna handphone dan sudah ada nombor telefon tapi asyik bayar bil atau topup prepaid. 
Kekal guna nombor telefon anda. Bezanya kini dengan nombor lama pun anda dapat:
  1. Sumber pendapatan tambahan dan tanpa had selamanya.
  2. Setiap topup anda adalah umpama wang terkumpul untuk tambang tiket kapalterbang AirAsia.
  3. Walau dengan nombor lama, anda dapat pula insuran perlindungan peribadi Tune Insurance bernilai RM100ribu.
  4. Anda masih boleh guna nombor anda untuk eBanking seperti biasa.
  5. Anda mungkin bertuah dan memenangi cabutan bertuah yang kerap di adakan dengan hadiah berupa voucher dan sebagainya.
  6. Dan banyak lagi.

Bisnes Prepaid ToneExcel TuneTalk

Mengapa Anda Perlu Ambil Peluang Ini Sekarang!:
Setiap top-up prepaid telefon bimbit ahli keluarga, saudara-mara, sahabat-handai atau sesiapa sahaja, boleh menjadi sumber pendapatan!!!!
Setiap top-up Anda adalah Mata Ganjaran (Tune Talk Points) yang terkumpul dan boleh di tukarkan kepada Tiket Percuma AirAsia
3 Hanya guna talian prepaid, topup minima setiap bulan RM50, dan Anda dapat Insuran Perlindungan Peribadi, bernilai RM100,000.00
4 Dapatkan potongan harga istimewa penginapan di kesemua Tune Hotel di Malaysia dan Indonesia dengan hanya menjadi pengguna prepaid Simkad Tune Talk - Tone Excel.
 
1) Adakah anda pengguna telefon bimbit?

Mungkin anda jawab YA.

2) Apakah line yang anda gunakan?
Mungkin anda menjawab Jenama x, salah satu daripada mana-mana syarikat telekomunikasi di negara kita.

3) Apakah yang anda perolehi dengan menggunakan simkad Jenama X tersebut?
Mungkin anda menjawab, seperti biasa, saya boleh call in, call out, buat sms, suft internet, boleh whatsapp,viber dan macam2 lagi lah.

4) Berapa anggaran kos yang anda bayar setiap bulan untuk menggunakan handphone tersebut?
Mungkin anda jawab, lebih kurang RM50-RM150 setiap bulan.
Mungkin juga anda jawab lebih kurang RM100-RM300 
setiap bulan.

5) Berapa lama anda sudah menggunakan handphone ini?
Mungkin anda jawab 5 tahun, 10 
tahun, mungkin 15 tahun.
6) Berapakah cas panggilan seminit dengan line Jenama X ini?
Mungkin anda jawab, kadang2 15 sen, kadang2 20 sen. Kalau kepada 10 kenalan rapat dalam 12 sen kut.

7) Berapakah purata cas semininit bagi penggunaan telefon anda dalam sebulan?
Mungkin anda jawab, tak berapa pasti.

8) Percayakah anda jika saya katakan purata cas seminit telefon anda adalah 36 sen seminit?
Mungkin anda jawab, Iya ke, tak pasti pula.

Disini saya kongsikan sebahagian daripada pemerhatian saya sebagai pengguna telefon bimbit, saya usahakan mengumpul sedikit data, jadi,  ia adalah pendapat peribadi dan ianya mungkin tepat dan mungkin tidak tepat.

* Tahukah anda?
Tahukah anda, jika anda bersembang dengan rakan2 selama 31 saat, dan tiba2 line anda terputus, anda akan di cas penuh, mungkin sebanyak 36 sen.

* Tahukah anda cas panggilan diwaktu puncak 
(8pagi-2pagi) jauh lebih mahal dari waktu tidak puncak (2pagi-8pagi)?

* Tahukah anda cas setiap minit jika anda topup RM10 jauh lebih mahal berbanding jika anda topup RM50?

* Tahukah anda panggilan kepada talian yang berlainan jauh lebih mahal berbanding panggilan ke talian yang sama?

* Tahukah anda jika anda topup RM10, biasanya dapat masa tamat tempoh dalam lingkungan 7 hari, katalah anda hanya menggunakan kredit sebanyak RM6, maka baki RM4 tidak boleh digunakan pada hari ke lapan, jika nak guna baki tersebut, anda perlu topup lagi, katalah anda topup RM10, maka baki anda adalah RM14, dapat 7 hari lagi. Tahukah anda yang cas panggilan seminit untuk menggunakan baki RM4 tadi adalah lebih 40 sen seminit?

*  Tahukah anda untuk sesetengah promosi panggilan murah, jika tidak digunakan pada tempoh tertentu, maka kredit tersebut akan hilang begitu sahaja?

* Tahukah anda cas panggilan untuk minit pertama tidak sama dengan minit ke lima?

* Tahukah anda bahawa terdapat banyak kos tersembunyi didalam cas penggunaan telefon bimbit yang anda gunakan hari ini, itulah telefon bimbit yang ditangan anda itu.


BERMINAT :
SHAM - 012 4324316 
( whatsapp, wechat dll)

2 ulasan:

Yumida Huda berkata...

sgt famous produk ni kucing itam. tp sy belum guna lg.

Kucing Hitam berkata...

kan kak yumida sila tukar hihihi