Isnin, 11 Mei 2015

KucingHitam dilanggar lari Minah Kancil

Assalam guys... sedih bercampur geram sebab jumaat lepas 8 may 2015 KH dilanggar lari di simpang CMart Changlun Kedah oleh minah yang drive perodua kancil (perodua lagi) . Memang kurang ajar minah tu dah la kuar simpang xtengok jalan utama lajunja kuar macam pelesit... KH yang dari Padang besar on da way nk balik Penang lepas shift pagi hari tu, sampai2 kat simpang tu jalan lurus tgh hijau so KH bawa moto fz mcm biasa tetiba minah ni leh kuar laju ja padahal lampu dia merah...brek pun tayar belakang KH dh melelong mmg xsempat nk berenti ... paling kurang ajar dn biadap minh tu lepas lari lepas langgar KH  and paling kesal orang ramai leh tgk saja KH terbaring kena hempap moto tgh jalan tu. Nasib la ada abg ni berenti keta dia datang angkat KH kalo tak xtau la apa jadi.. Pemandu tuorang melayu pompuan bertudung lg hmmm xtau la perempuan2 skrg bwa dah biadap pastu leh lari tgl mcm tu ja lepas langgar org serius klo mati orang tu sapa nak bertanggungjawab.. bagi minah tu dunia ko leh la lari tp aku doakan ko plak kena nanti bru ko tau...

2 ulasan:

Sentiasa Panas berkata...

Agaknya minah bertudung tu takut KH belasah kot. Nasib baik takde apa-apa kan..

Yumida Huda berkata...

sempat catat nombor flat dia x? kalau sempat blh buat laporan polis. x pun ada cctv kat situ ke.